Paylaşım Gücü
28%
Seviye
15%
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2008 Saat 18:01
tmm ben oynuyorum severim bu oyunu...ben pek yalan konuşmam ama konuştuğum en büyük yalan sevdiğim kıza lezbiyen olmadığımı söylemiştim dostluğunu kaybetmek istememiştim...ama şimdiki aklım olsa gerçeği söylerdim... şimdi ben çevrdim sana geldi şişe heueheueheu al sana soru ; hayatındaki en büyük hatan neydi ve kime karşı yaptın bu hatayı?
I am all that is,was and will be.no mortal man has ever lifted my veil...
Paylaşım Gücü
70%
Seviye
75%
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2008 Saat 14:48
aehuaheuaheuheuh ben sizin ne demek istediğinizi anlamadımki bana parantez yapıcan açıklıycan bilmemek ayıp değil öğrenmememk ayıp yorma benide açıkla bakıyım o dediklerin neymiş
Paylaşım Gücü
30%
Seviye
15%
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2008 Saat 10:33
Uzadı uzamasına da, bir yanıt gelemedi nedense... soruyu ilk soran ben olduğuma göre, yanıtlamam abes kaçar. Bu durumda şişeyi yeniden çevirip aynı soruyu bir daha soruyorum:
Denemek istediğin kinky/fetiş/uçuk bir şeyler vardır... en başta hangisi geliyor?
Paylaşım Gücü
22%
Seviye
15%
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2008 Saat 12:56
sizi hınzırlar hemen aklınıza söylenmeyecek şeyler geliyor..mesela ben gece restaurant olan bir plajda denize girip çırılçıplak kalmak istemiştim girdim ve yaptım:::))))))alla alla bunun söylenmeyecek nesi var..
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma