Paylaşım Gücü
32%
Seviye
15%
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2008 Saat 19:31
aslında şu an diğer topicler sanki çok mu gerekli diye geçti içimden sonuçta sadece vakit geçiriyoruz ondan önce de yarın ofisi arayıp rahatsızım diyip izin istesem nolur diye düşünüyordum.
Paylaşım Gücü
99%
Seviye
99%
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2008 Saat 16:31
Seni çok iyi anlıyorum küçüğüm.Beni tüm ailem biliyor yeğenlerime kadar.Ama bu savaşı kazanmak çok uzun yıllarımı aldı.Hani sen daha erken çıktıysan yola neden olmasın...
Paylaşım Gücü
12%
Seviye
5%
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2008 Saat 19:45
içimden ölmek geçiyor.ama biliyorumki buda bir çıkş yolu deyil çok acı çekiyorum yaşamayan anlayamazki çektiğim acıyı ama umuyorumki tahmin ettimişsinizdir azda olsa (aşk acısı)ufukta ayrılık var ve ben şimdiden acısını yaşamaya başladım.
Paylaşım Gücü
64%
Seviye
75%
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2008 Saat 22:06
izin isini geciciler vr onlardan yaptiricam diye gecistir :) ben 4 5 yil sonra cikanlari var onlardan yaptiricam dedim ee o kadar yil sonra da bu niye cikmadi demez herhalde derse de is isten coktaannn gecmis olur :))
Paylaşım Gücü
70%
Seviye
75%
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2008 Saat 13:04
he bide şu vardı unutmuşum:
geçen hafta yengemle hastaneye gittik yeşil kartlı yengem maalesef ve gece sabah kadar sıra beklemek zorunda kaldık ne biçim ülkede yaşıyoruzki sağlık için gittiğin yerde hastalanıyorsunn ben böle bir ülkede yaşadığım için bazen utanıyorum
ya turkiyede devlet hastanellerini birak ozel hastanelerde bile insana deger vermiyolar, gecen sene ismi duyulmus bir hastanesindeydim turkiyede isim yapmislar ama bosuna pff boyle sey olmaz yazik cok yazik
Paylaşım Gücü
64%
Seviye
75%
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2008 Saat 21:53
ayyy herkese mutlu bi iliski diliyorum hatta düzenli bi seks hayati da yeterli olabilir, ne demisler seks insanlari sakinlestirir, agresiflliklerini alir :)))
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma